KISAINFO

 

Onko ilmailuradio välttämätön varuste?

Kauhajoen lentopaikka sijaitsee valvomattomassa ilmatilassa, jossa radio ei ole pakollinen. Koilliseen Kauhavan MIL-CTA:n rajalle on noin 10 km, joka on yleensä aktiivinen vain arkipäivisin virka-aikana. Pidemmälle koilliseen jatkettaessa vastaan tulee noin 30 km kentästä Seinäjoen AFIS-alue, jossa radio on aina pakollinen.

Voi siis olla että radio ei ole pakollinen missään vaiheessa, ja pyrimme suunnittelemaan lentotehtävät siten, että ilman radiotakin tulee toimeen, mutta vastuu lentosääntöjen noudattamisesta myös radion osalta on lentäjällä.

-------------

Voiko GPS:sää/kameraa käyttää lennon dokumentointivälineenä?

Kilpailukutsun mukaisesti GPS on virallinen lentosuoritusten dokumentointiväline. Sinun siis PITÄÄ käyttää GPS-laitetta lennon taltioimiseen. Kameraa EI hyväksytä dokumentointivälineeksi.

Kisajärjestäjillä on mahdollisuudet purkaa GPS-trackit Garmineista ja MLR:stä, joten jos käytät jotain muuta merkkiä, sinun täytyy itse huolehtia tarvittavat ohjelmat ja kaapelit järjestäjien käyttöön. Tietokoneita järjestäjillä on kyllä käytössä, mutta emme ota pienintäkään vastuuta mahdollisista ongelmista ohjelmistoyhteensopivuudessa.

-------------

Ruokailu?

Omat eväät, järjestäjien puolesta ruokailuja ei järjestetä. Kerhotilojen keittiö vapaasti kilpailijoiden ja kanssamatkustajien käytettävissä.

-------------

Majoituksesta

Kerhotiloihin sopii makuupussimajoitukseen arviolta 15-20 henkeä. Teltta&asuntovaunutilaa on riittävästi. Kerhotilojen suihkut ja läheinen entisen koulun sauna on vapaasti käytettävissä.

Kentältä noin 10 kilometrin päässä on hotelli Aronkeidas (p.06-221 2213), josta voi myös kysellä majoitusta, mutta yleensä sovimme kaikki kentällekin.

-------------

Missä on Eprl:n kerhotilat?

Tsekkaapa se täältä.