HUOLTO - Toimittaminen

Liidin tai leijavarusteiden toimittaminen korjaushuoltoon

Kun haluat varusteesi toimittaa korjattavaksi, lähetä ensin sähköpostia osoitteeseen tilaus@paratronic.fi , mukaan vikakuvaus ja yhteystiedot. Huoltoon on usein jopa viikkojen jono, joten on viisainta tarkistaa tilanne aina ennakkoon. Jos haluat kustannusarvion, kannattaa sähköpostin liitteeksi laittaa kuvia vikakohdista, tai ainakin tarkat kuvaukset repeämien koosta ja määrästä. Muista laittaa viestiin myös osoitteesi ja puhelinnumerosi. Yhteystiedot puhelinnumeroineen ja email-osoitteineen ehdottomasti myös varusteiden mukaan.

Liidinvarusteet

Toimita varusteidesi mukana:

  • liitimestä liidinkirja ja manuaali tms ohjekirja punoskarttoineen
  • pelastusvarjosta pakkaus-/tarkastuskortti ja manuaali
  • valjaista manuaali, jos sellainen on
  • yhteystietosi osoitteineen, puhelinnumeroineen ja sähköpostiosoitteineen.
  • tiedot siitä, mitä haluat varusteille tehtävän ja kuinka haluat varusteet palautettavan. Mikäli palautustapaa ei ole mainittu, käytämme samaa tapaa kuin olet itse käyttänyt

Leijat

Toimita varusteidesi mukana:

  • yhteystietosi osoitteineen, puhelinnumeroineen ja sähköpostiosoitteineen
  • tiedot siitä, mitä haluat varusteille tehtävän ja kuinka haluat varusteet palautettavan. Mikäli palautustapaa ei ole mainittu, käytämme samaa tapaa kuin olet itse käyttänyt.

Osoitteet

Katso toimitusosoitteet yhteystiedot-sivulta.
Mikäli korjaustyö on kiireellinen, ja olet varmistanut työtilanteemme mahdollistavan nopean korjauksen, lähetä varusteesi siten, että ne toimitetaan meille perille saakka, joko postin "Ovelle" pakettina, tai matkahuollon "Jakopakettina".

Jos työ ei ole kiireellinen, lähetä postista tai matkahuollosta noudettavana lähetyksenä.

Yleistä

Pakkaa varusteesi hyvin kuljetusvaurioiden estämiseksi. Paratronic Oy ei ole missään korvausvastuussa kuljetusvaurioista.

Muista myös että rahdinkuljettajat kuljettavat kemikaaleja astioissa, jotka rikkoutuessaan voivat syövyttää kangasta. Liidin kannattaa pakata kestävään muovisäkkiin. Esimerkiksi jätesäkit suojaavat monilta aineilta, mutta nekään eivät kestä happoja.

Muista että kuljetusliikkeiden vastuu vahingoista on hyvin rajallinen. Käytetyn tavaran vahinkokorvauksissa käytetään lähetyksen painoon perustuvaa korvausta, joka yleensä ei riitä läheskään tapahtuneen vahingon korvaamiseen, vaan on lähinnä nimellinen.

Mikäli haluat vakuuttaa lähetyksen täydestä arvostaan, se sinun on itse tehtävä. Usein kotivakuutus kattaa myös kuljetusvahingot, tarkasta asia vakuutusehdoistasi, vaihtoehtoisesti voi ottaa erillisiä kuljetusvakuutuksia.

Toimituskulut ja muut rahdinkuljettajien toimitusehdot löydät Postin tai Matkahuollon sivuilta.

Osoitteet

Katso toimitusosoitteet yhteystiedot-sivulta.

 


Paratronic Oy, Heikkiläntie 26, 63130 Mäyry, Finland
Puh. 0400 - 297 526
avoinna ma-pe klo 9.00 - 16.00
paratronic@paratronic.fi
www.paratronic.fi
© 2005 - 2021 Paratronic Oy

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%


Paratronic Oy, Riskiluokka 1    Paratronic Oy, Suomen vahvimmat   Paratronic Oy, harmaata taloutta vastaan

Maksutavat