YRITYSINFO - Kierrätys

Sähkö- ja elektroniikkatuotteiden sekä paristojen kierrätys

SELT ry

Paratronic Oy on ollut vuodesta 2006 SELT ry:n jäsen. SELT ry huolehtii jäsentensä puolesta sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä, informaation jakamisesta, rekisteröinnistä ja muista lainsäädännön asettamista velvoitteista.

Kaikkien myymiemme sähkö- ja elektroniikkakuluttajatuotteiden (SE) hintaan sisältyy kierrätysmaksu. Mikäli poistat meiltä hankkimasi SE-tuotteen käytöstä, voit kuluttajana palauttaa tuotteen veloituksetta kierrätyspisteeseen.

Lähimmän kierrätyspisteen ja lisätietoa kierrätyksestä löydät osoitteesta Palauttajalle - Elker

Joidenkin tuotteiden tilauspainikkeiden yhteydessä on SER-koodilinkkejä, joiden kautta ehkä ole tullut tälle sivulle. Päivitämme näitä koodeja sivuillemme muiden päivitysten yhteydessä. Sinun ei tarvitse näistä koodeista välittää, ne ovat meidän sisäistä käyttöämme varten, helpottaaksemme omaa kierrätysmaksuraportointiamme.

paristokierrätys.fi

Paratronic Oy:llä on ollut vuodesta 2008 Recser Oy:n kanssa tuottajavastuun siirtosopimus. Recser Oy on tuottajayhteisö kannettaville paristoille ja akuille. Recser Oy huolehtii paristojen ja akkujen kierrätykseen liittyvistä käytännön asioista.

Kaikkien myymiemme paristojen ja akkujen hintaan sisältyy kierrätysmaksu, riippumatta siitä, myydäänkö ne erikseen, tai jonkin muun tuotteen osana. Mikäli poistat meiltä hankkimasi pariston tai akun käytöstä, voit kuluttajana palauttaa tuotteen veloituksetta keräyspisteeseen.

Lisätietoja paristojen ja akkujen kierrätyksestä löydät osoitteesta https://www.paristokierratys.fi
Paratronic Oy, Heikkiläntie 26, 63130 Mäyry, Finland
Puh. 0400 - 297 526
avoinna ma-pe klo 9.00 - 16.00
paratronic@paratronic.fi
www.paratronic.fi
© 2005 - 2021 Paratronic Oy

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%


Paratronic Oy, Riskiluokka 1    Paratronic Oy, Suomen vahvimmat   Paratronic Oy, harmaata taloutta vastaan

Maksutavat