Meteos tuuli- ja lämpömittari

Suurenna kuvaa klikkaamalla

Tuote poistunut
valikoimasta.

Katso korvaavat tuotteet täältä

 

Varaosia edelleen saatavana, ne löytyvät täältä.

 

Meteos on 3D tuulimittari ja lämpömittari joka kertoo oikean tuulennopeustiedon huolimatta tuulen suunnasta ja kertoo myös ensimmäistä kertaa todellisen lämpötilan jonka tunnet ihollasi kun tuuli puhaltaa (Windchill).

 

  • Windchill tarkoittaa tuulen hyytävyysarvoa, jäätävyyttä, siis esim 10 m/s tuulella 0 °C ilma tuntuu samalta kuin -15 °C tyynellä. Vaikka lämpötila sinällään ei olekaan tuulessa sen alempi kuin tyynellä, ilman jäähdyttävä vaikutus on tuulessa suurempi kuin tyynessä, vrt paleltumavaara tms. SKYWATCH ® Meteos kertoo sinulle tämän Windchill-arvon suoraan asteina (esim -15 °C) ilman erillisiä taulukoita.

Sveitsiläistä laatutyötä, kestävä ja varustettu PTFE/sariiri laakeroinnilla. Sen polyetyleenikuoret tekevät siitä miellyttävän käsiteltävän. Voidaan kiinnittää esim kameran jalustaan pitkäaikaisempaa käyttöä varten. Tai tee kiinnitysteline vaikka tuulipussisi varteen niin näet jatkuvasti kentän laidalla vallitsevan- sekä maksimituulennopeuden ja tietysti lisäksi vallitsevan- , windchill-, minimi- ja maksimilämpötilat laitteeseen koskematta käynnistyksen jälkeen. Keskituulennopeus näytetään napin painalluksella. Mittarin voi kiinnittää myös pohjastaan ruuvilla valmiisiin jengoihin.

  • 3D patentoitu pyörijä
  • Maksimi tai tuulen keskinopeus
  • Vallitseva tuulen nopeus
  • Palkkinäytössä vallitseva tuulennopeus (Beaufort scale)
  • 4 lämpötila modea

Ropelli: Kuppityyppinen pyörijä jonka vuoksi laitetta ei tarvitse kohdistaa suoraan tuuleen!

Nopeusyksiköt: Km/h, Mph, Kts tai m/s. Lukemat kymmenesosan tarkkuudella 20 yksikköön saakka. Näytettävän yksikön voit itse valita tarpeen ja tilanteen mukaan.

Tuulenmittausmodet: Vallitseva, maksimi ja keskimääräinen tuulennopeus

Tuulen mittaustarkkuus : +/- 5%

Tuulen suunta : Ropellin päälle tulevaan suojaan on integroitu kompassi, näytössä tuulen suuntaa ei ole.

Lämpötilayksiköt : Celsius tai Fahrenheit

Lämpötilan mittaustarkkuus : +/- 0.7 °C

Lämpötilan mittausalue : - 30 ... +70 °C

Automaattinäyttö : Näyttö voi vaihtua automattisesti 2 sekunnin välein 4 eri lämpötila-moden välillä, tai voi näyttää jatkuvasti samaa arvoa, valintasi mukaan

  • Vallitseva lämpötila(C° tai F°)
  • Windchill factor
  • Minimi lämpötila
  • Maximi lämpötila

Automaattinen sammutus : Tieteellisiä tarkoituksia varten laite voi olla 36 tuntia päällä voidaksesi mitata pitemmän ajan arvoja. Sen jälkeen laite sammuu automaattisesti.

Paristo: Laitteen mukana on paristo. Pitkäikäisen litiumpariston tyyppi on CR 2032, löytyy suurista marketeista, kellosepiltä jne, kestää noin 2 vuotta aktiivista käyttöä.

Mitat: 70 x 130 x 35 mm

Paino : 131 g

Takuu: 1 vuosi

Käyttöohjeen kieli: SUOMI, saksa, ranska, englanti, italia, espanja, hollanti

Tuulimittareita käyttävät liitäjät, kuumailmapalloilijat, purjehtijat, golffaajat, ampujat, ja monet monet muut ulkoilmaihmiset...

 

 

Paratronic Oy, Heikkiläntie 26, 63130 Mäyry, Finland
Puh. 0400 - 297 526, Fax. 06 - 5259 160
avoinna ma-pe klo 9.00 - 16.30
paratronic@paratronic.fi
www.paratronic.fi

© Paratronic Oy